B&O Projectafbouw is Gyproc Professional

Een Gyproc Professional is een vooraanstaand plafond- en wandmontage bedrijf, die gespecialiseerd is in de verwerking van Gyproc afbouwsystemen. Gyproc Professionals onderscheiden zicht in de markt door vakmanschap en kennis. Daarmee streven zij naar een voorkeurspositie binnen de afbouw.

B&O Projectafbouw BV is Gyproc Professional en Gyproc Professionals hebben 3 streepjes voor!

I   Waarom kiezen voor een Gyproc Professional?
- Getraind personeel; door onze medewerkers regelmatig te trainen, blijft onze kennis en vaardigheden op het hoogste niveau.
- Kennis van de nieuwste afbouwsystemen; als Gyproc Professional worden wij als eerste geïnformeerd over de systemen en producten van Gyproc Nederland.
- Kennis van de juiste montagetechnieken; B&O Projectafbouw is gespecialiseerd in de afbouw van plafonds en wanden. Geen project is hetzelfde en met onze kennis weten wij alle belanghebbende vakkundig te adviseren.

II   Wat betekent dit voor u?
- Innovatie; Gyproc loopt voorop met nieuwe en verbeterde toepassingen. Uw keuze voor B&O Projekt Afbouw garandeert deze toepassing van de nieuwste oplossingen.
- Vakmanschap; dankzij ons vakmanschap weet u zeker dat het werk vakkundig en verantwoord wordt uitgevoerd.
- Hoogstaande kwaliteit; wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en zorgen ervoor dat ook de kwaliteit van het geleverde werk van een hoog niveau is.

III   Wat bieden wij u?
- Advies; dankzij onze ervaring kunnen wij, samen met Gyproc Nederland, een goed onderbouwd en deskundig advies geven over wat voor uw project de meest gepaste oplossing zou zijn.
- Onderbouwde prestaties van Gyproc systemen; op de toepassing van Gyproc afbouwsystemen wordt een unieke levenslange prestatiegarantie gegeven.
- Zekerheid van realisatie projecten; als Gyproc Professional hebben wij een solide organisatie zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de uitvoering van de afgesproken werkzaamheden.
 

Terug naar de homepage