Log in
» Terug naar pagina
» Bekijk de foto's

Afbouw Professional

B&O Projectafbouw is sinds 1991 dé professionele afbouwspecialist op het gebied van wand-, plafond-, en vloersystemen en alle daarbij behorende eindafwerkingen voor aannemers, (semi) overheid, zakelijke eindgebruikers en woning cooperaties die hun werkomgeving serieus nemen en op zoek zijn naar een kwalitatief hoogstaand en passend antwoord.

Met vele succesvolle projecten voor onze opdrachtgevers hebben wij aantoonbare ervaring opgebouwd om uw persoonlijke wensen te kunnen vertalen naar duurzame, slimme en unieke maatwerkoplossingen.

Wij staan erom bekend onze klanten te verrassen met onze aanpak, advies en nazorg. Wij hebben onze specifieke expertise gebundeld in ons team.

U heeft als opdrachtgever daardoor geen enkel omkijken naar het realiseren van uw droom. In onze werkwijze staan uw gestelde deadlines, budgets en minimale overlast centraal.

Als u op zoek bent naar een echte partner in plaats van een leverancier, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dit betekend dat u aangenaam verrast wordt door een persoonlijke benadering op advies, aanpak, uitvoering en nazorg.

Om zelf te kunnen ervaren of wij daadwerkelijk waarde toevoegen, sparren wij graag met u in een persoonlijk gesprek. Daarbij is het mogelijk om u een aantal projecten te laten zien waarbij u eventuele vragen kunt stellen aan de tevreden eigenaren.