Log in
» Terug naar pagina
» Bekijk de foto's

B&O Projectafbouw onze Missie en Visie

B & O Projectafbouw is sinds 1991 dé specialist op het gebied van binnen afbouw m.b.t. wand-, plafond, vloersystemen, akoestische voorzieningen en betimmeringen, alle daarbij behorende eindafwerkingen voor de aannemers, zakelijke eindgebruikers, woning- coöperaties en (semi) overheid.

Wij werken voor opdrachtgevers die hun werkomgeving /leefruimte serieus nemen en op zoek zijn naar een kwalitatief hoogstaand en passend antwoord. Door onze specifieke expertise werken wij met de meest actuele technologie & producten waardoor u verzekerd bent van duurzame en slimme oplossingen.

U ervaart een persoonlijke benadering en wordt aangenaam verrast op aanpak, advies, uitvoering en nazorg. Tevens dragen wij zorg voor advies en uitvoering van brandveilige doorvoeringen. Voor zaken die verder gaan dan onze expertise betrekken wij professionele partners onder onze regie. Ons doel is een langdurige partnership met onze klanten, medewerkers en leveranciers.

Wij zijn een ambitieuze organisatie die ruimte biedt voor persoonlijke groei en initiatief. Bij ons werken dan ook uitsluitend klant gedreven en gecertificeerde professionals die gaan voor het beste resultaat. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid en op zoek gaan naar continue verbetering is voor hen vanzelfsprekend.