Log in
» Terug naar pagina
» Bekijk de foto's

Kwaliteitsgarantie

Gemotiveerde medewerkers, een goede werkvoorbereiding, een strakke projectorganisatie en goede materialen die vakkundig worden verwerkt: dat zijn de voorwaarden voor het leveren van kwaliteit. Door onze ervaring, creativiteit en manier van werken kunnen we tegen een scherpe prijs al uw wensen verwezenlijken. B&O Projectafbouw kan projecten van ieder kaliber tot een succesvol einde brengen.

B&O Projectafbouw is VCA-gecertificeerd sinds juni 2003. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. VCA is een veelzijdig programma waarmee we periodiek worden getoetst en gecertificeerd op ons VGM-beheersysteem. Hiermee beogen we het milieu zo min mogelijk te belasten en risico’s te beheersen om zo de veiligheid van onze medewerkers en onderaannemers te borgen.

B&O Projectafbouw is lid van de Nederlandse Vereniging voor Afbouwbedrijven (NOA). Dit lidmaatschap geeft u de zekerheid van de NOA-afbouwgarantie. Daarnaast is B&O Projectafbouw een Gyproc Professional. En sinds 4 februari zijn wij ISO9001 en FSC® gecertificeerd, ons nummer is SCS-COC-000652-RW.