Log in
» Terug naar pagina
» Bekijk de foto's

De klant aan het woord

Hekos Oriëntal Food.
Als het gaat om het produceren van Aziatische snacks en de originele spekkoek voor de professionele markt, is Hekos Oriëntal Food is al 35 jaar de toonaangevende specialist.

Opdracht omschrijving: Totale afbouw van het nieuwe bedrijfspand. Hiervoor heeft B&O de systeemplafonds, voorzet- en scheidingswanden, tegelwerk, binnenkozijnen, binnenschilderwerk en het timmerwerk verzorgd.

De opdrachtgever aan het woord
“In 2011 hebben wij een nieuwe fabriek in Broek op Langedijk gebouwd. Dat was economisch gezien een zwakke periode om te bouwen. Als opdrachtgever hadden wij toen veel keuze uit de verschillende aanbieders.

In het verleden heeft B&O ook voor ons een verbouwing aan plafonds en een paar wanden uitgevoerd. Dit is toen goed en prettig verlopen, exact binnen de gestelde bouwperiode.
Door deze positieve ervaring had B&O voor de grote nieuwe verbouwing een streepje voor.
Uiteraard hebben wij voor dit project meerdere offertes aangevraagd. B&O was niet de allergoedkoopste, maar wel degene die het slimste meedacht over de details vooraf en tijdens de bouwfase.
Ook de meer- en minderwerk afrekening was kort, duidelijk en eerlijk.
Wij zien B&O als een goed georganiseerd bedrijf dat oplossend (mee)denkt. Een volgende keer zouden wij zeker weer met B&O bouwen en ook aanbevelen bij anderen.”

Patrick Kocken, Algemeen directeur Hekos Oriëntal Food